En bæredygtig virksomhed

Dansk Scanning A/S tager store hensyn til miljøet og forbruget af ressourcer. Miljøpolitikken i virksomheden har blandt andet udmøntet sig i følgende konkrete tiltag:

✔ Med investering i vindmøller på 35 millioner kroner, produceres mere end 8 millioner kWh årligt, hvilket dækker behovet i vores servercentre, produktions-, udviklings-, salgs- og administrationsafdelinger, hvorefter resten går til danske husstande.

✔ Al opvarmning i virksomheden foregår vha. jordvarme.

✔ Vores specialbyggede 15 tons lastbil, konstrueret til sikkert at transportere arkiver, opfylder EURO 5 miljøstandarden .

✔ Papir i forbindelse med scanning og den daglige drift bliver genbrugt.

✔ I forbindelse med naturgenopretningsprojektet ved Varde Ådal, har Dansk Scanning A/S stillet 32.800 m2 jord til rådighed, rejst 30.000 m2 skov og braklagt yderligere 108.000 m2 jord til gavn for dyrelivet og miljøet i området.

✔ Materialeforbruget i forbindelse med den daglige drift er blevet sænket væsentligt i forbindelse med implementering af nyt software i 2013.

Kom i dialog med os

12 + 3 =

Logo

​Vi lægger stor vægt på at sikre et godt og uformelt arbejdsmiljø for alle medarbejdere i både produktion og administration.

Derfor går vi selvfølgelig også højt op i miljøet og grøn energi.

 

Kom i kontakt med en af vores digitaliserings eksperter

Vi sidder klar til at hjælpe jeres virksomhed med at blive digitaliseret. Ring til os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer.