WebLager®

I samarbejde med størstedelen af landets kommuner har vi udviklet et elektronisk byggesagsarkiv – WebLager®. Systemet er udviklet efter ønske og i tæt dialog med byggesagsbehandlere og andre interessenter i kommunerne rundt i landet. Det er med til at sikre en relevant og brugbar overflade til at administrere og bruge arkivet i hverdagen.​

Kom i dialog med os

14 + 5 =

Hvad indeholder WebLager®

Egen hosting

Herudover ligger WebLager® på vores systemer. Det betyder, at det altid er let tilgængeligt via lynhurtigt fibernetværk fra vores serverpark. Med det sikrer vi redundante sikkerhedskopier af alle data. Vi arbejder efter de nyeste informationssikkerhedsstandarder for at beskytte adgangen og validiteten af data mest muligt. Det betyder også, at man slipper for selv at stå for den komplekse infrastruktur, der ligger bagved de store datamængder et arkiv udgør. Yderligere kan kommunen selv kontrollere og administrere adgang til arkivet for både borgere og ansatte​.

Egen kontrol over adgang til arkivet

Kommunen kan selv kontrollere og administrere adgang til arkivet for både borgere og ansatte.

Scan og upload selv flere byggesager

Det er muligt selv at scanne og uploade flere byggesager til WebLager®, så laver vi alt efterbehandling automatisk. Det vil sige, retter op, renser og får filerne til at se professionelle ud.

Integration med borger.dk

WebLager® har integration med borger.dk og andre offentlige selvbetjeningsløsninger. Derved kan en borgers byggesager tilgås, når der logges ind via borger.dk

Send et link til borgerne

Det er muligt at lave og sende et link til en byggesag på WebLager® til en borger direkte i løbet af få sekunder. Borgeren kan så i en tidsbegrænset periode downloade/vise byggesagen via linket og på den måde betjene sig selv.

Samme sag kan kobles til flere matrikler

Samme sag kan kobles til flere adresser, matrikler og ejendomme, således at den kun skal vedligeholdes ét sted, men kan ses fra alle relevante steder, når der laves en søgning.

Mulighed for integration

Det er mulighed for at integrere WebLager® med GIS systemer. Bl.a. via KML, WFS samt WMS.

Sikring af personfølsomme oplysninger

Da et byggesagsarkiv kan indeholde personfølsomme oplysninger, er det nødvendigt at beskytte disse i forbindelse med en offentliggørelse af arkivet. Der kan derfor filtreres efter disse og lukke sager, der potentielt kan indeholde oplysninger, der ikke må blive offentliggjort, og adgangen kan herefter styres af kommunen.

Sikret mod tab af data

Med en robust IT infrastruktur og kontinuerlig sikkerhedskopiering er byggesagsarkivet sikret mod tab af data, uden at der stilles krav til kommunernes egne faciliteter og vedligeholdelse.

Gendan slettede sager

Det er muligt at fremskaffe og gendanne slettede sager nemt og hurtigt.

Mobile versioner af WebLager®

WebLager® er let tilgængelig lige meget hvilken browser, tablet eller smartphone, du bruger. De mobile versioner indstilles automatisk, når man logger ind på enten smartphone eller tablet. Siden er udviklet med en brugervenlig flade til nemt at tilgå byggesager på mobile enheder. 

Underdokumenter

Det er muligt at opdele nuværende sager i hoved- og underdokumenter for at få et bedre overblik over enkelte sager. Det kommer derfor til at ligne opbygningen i de nuværende ESDH-systemer.

Integration til 3. parts ESDH-systemer

Det er muligt at integrere sager med ESDH-systemer. Når en sag afsluttes i jeres nuværende ESDH-system, kan filen automatisk overføres til WebLager®.

Historik

I forbindelse med den daglige gang med arkivet kan der ske ændringer i sager. Ved hjælp af versionering og historik er det muligt at gå tilbage til den originale version af en byggesag og følge dens historie. 

WebLager® Hjælpecenter

Har du spørgsmål vedrørende WebLager®, eller har du brug for hjælp til at løse et problem, er du velkommen til at skrive til os via vores Hjælpecenter. Du kan endda selv løse problemet gennem self-service. 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, kan du via vores Hjælpecenter finde en nem og hurtig løsning, på de mest almindelige spørgsmål eller problemer i WebLager®.

Kom i kontakt med en af vores digitaliserings eksperter

Vi sidder klar til at hjælpe jeres virksomhed med at blive digitaliseret. Ring til os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer.