Webløsninger

På nuværende tidspunkt tilbyder vi to forskellige webløsninger til vores kunder. Hvor vi eksempelvis giver mulighed for at tilgå de dokumenter og filer som vi har scannet ind.

Du kan læse mere om vores forskellige løsninger på denne side.

Kom i dialog med os

2 + 11 =

WebLager® – elektronisk byggesagsarkiv

I samarbejde med størstedelen af landets kommuner har vi udviklet et elektronisk byggesagsarkiv – WebLager®. Systemet er udviklet efter ønske og i tæt dialog med byggesagsbehandlere og andre interessenter i kommunerne rundt i landet. Det er med til at sikre en relevant og brugbar overflade til at administrere og bruge arkivet i hverdagen.​​​

Herudover ligger WebLager® på vores systemer. Det betyder, at det altid er let tilgængeligt via lynhurtigt fibernetværk fra vores serverpark. Med det sikrer vi redundante sikkerhedskopier af alle data. Vi arbejder efter de nyeste informationssikkerhedsstandarder for at beskytte adgangen og validiteten af data mest muligt. Det betyder også, at man slipper for selv at stå for den komplekse infrastruktur, der ligger bagved de store datamængder et arkiv udgør. Yderligere kan kommunen selv kontrollere og administrere adgang til arkivet for både borgere og ansatte​.

PartnerPortal® – webbaseret dokumenthåndtering

Efter scanning af et arkiv er der behov for at kunne tilgå disse data elektronisk og undgå, at de ligger rodet i almindelige mappestrukturer.
Til dette formål har vi udviklet PartnerPortal®, som er et webbaseret dokumenthåndteringssystem.

PartnerPortal® bliver brugt af mange offentlige og private aktører, og der lagres utrolig meget data af forskellig art. Systemet kan tilpasses de individuelle behov, som netop jeres organisation sidder med, og dermed give en bedre og nemmere adgang til jeres dokumenter. Især i forbindelse med søgning på tværs af arkivet kan dette gøres i alle dokumenter på få sekunder.​

Kom i kontakt med en af vores digitaliserings eksperter

Vi sidder klar til at hjælpe jeres virksomhed med at blive digitaliseret. Ring til os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer.