Om Dansk Scanning

Dansk Scanning A/S har siden 1995 specialiseret sig i digitalisering af især papirarkiver og via et samarbejde med adskillige af landets kommuner gennem en årrække opnået stor ekspertise på område. Vi sikrer en professionel scanning og håndtering af arkivmaterialet med blikket rettet mod de indholdsmæssige detaljer. Med et stort fokus på centrale områder som styring af opgaven, økonomi samt erfaring og kvalitet opnås en hurtig, effektiv og fremtidssikret gennemførelse af opgaver.

Kom i dialog med os

7 + 5 =

​Vi lægger stor vægt på at sikre et godt og uformelt arbejdsmiljø for alle medarbejdere i både produktion og administration

 
Domicil

Vi er med fra start til slut i processen

Vores tilgang til arbejdet er især præget af høj kvalitet. Digitaliserings-løsningen skal bruges mange år ud i fremtiden. Derfor er det vigtigt, at det gøres rigtigt første gang, uden at gå på kompromis med nogen detaljer.
Vi sørger for hele forløbet fra nedpakning, transport, scanning og efterfølgende lagring eller sikkerhedsmakulering af data.

Kom i kontakt med en af vores digitaliserings eksperter

Vi sidder klar til at hjælpe jeres virksomhed med at blive digitaliseret. Ring til os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer.